LPG Specialist Alkmaar

Rij zuinig, rij LPG

Tyre Protector

Het Product: tegen lekke banden!

  • Voorkomt lekkage
  • Voorkomt lage bandenspanning
  • Verlengt de levensduur van de band
  • Vermindert het brandstofgebruik
  • Verbetert de veiligheid
  • Voorkomt langdurige stilstand
  • Is milieuvriendelijk

Samenvatting

Een te lage bandenspanning is de grootste oorzaak van een klapband en overmatige bandenslijtage! 
Een te lage bandenspanning veroorzaakt extra warmte en daardoor extra slijtage.
De meeste banden hebben een te lage spanning omdat de band lucht verliest via de microscopische poriën in het rubber (poreus).
Bij de fabricage van banden is deze poreusheid alleen van belang in het loopvlak gebied. Tyre Protector is een technologisch geavanceerd afdichtingsproduct die lekkage voorkomt.
Tyre Protector is een laboratorium getest en een op de weg bewezen thixotropic banden-afdichtproduct, die onmiddellijk en permanent lekken in het loopvlak afdicht welke het gevolg zijn van scherpe voorwerpen van 6 mm bij personenwagens en bij bedrijfswagens. Het voorkomt een te lage bandenspanning, en verlengt daardoor de levensduur van de band en vermindert het brandstofverbruik

Milieuvriendelijk
De ingrediënten in Tyre Protector zijn niet toxisch, niet gevaarlijk biologisch afbreekbaar. Het product is volledig in water oplosbaar en kan met water worden verwijderd. Hierdoor kunnen banden opnieuw worden gebruikt of gerecycled. 

Wielbalans
Tyre Protector beïnvloedt niet de balans van het wiel omdat het exact in de juiste hoeveelheid en professioneel ingebracht is. Het is echter aan te bevelen, dit in het bijzonder bij personenauto’s, om eerst de wielen te laten balanceren alvorens Tyre Protector in te brengen.

Garantie op banden en velgen 
Tyre Protector heeft geen gevolgen voor de garantie op banden en velgen.